Продавець Киевский Центр Фунготерапии, Биорегуляции и Аюрведы розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
280 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заявки клиентов. Заказы и сообщения для компании, присланные с 04.04.2020 по 05.04.2020, будут обработаны позже. С 06.04.2020 компания продолжит работу в обычном режиме.

+380 (63) 187-78-78
+380 (97) 231-74-44
+380 (50) 331-74-44
ул.Здановской Юлии (Ломоносова) 29, офис 35, Київ, Україна
Кошик
Киевский центр Фунготерапии, Биорегуляции и Аюрведы

Чорна сіль гімалайська

  • В наявності
  • Код: 060002

60 

Чорна сіль гімалайська
Чорна сіль гімалайськаВ наявності
60 
+380 (63) 187-78-78
  • +380 (97) 231-74-44
  • +380 (50) 331-74-44
+380 (63) 187-78-78
  • +380 (97) 231-74-44
  • +380 (50) 331-74-44
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Корисна серія про властивості чорної солі Доктора геолого — мінералогічних наук Віктора Міхайлович Щепак — Жива правда про "живу" воду

Чорна сіль — приправа, аюрведичний продукт, що містить елементи води та вогню, сприяє нормальному функціонуванню травної системи та ясності інтелекту. Інші назви — Kala Namak (санскріт), санчал (хінді).
Це природна неочищена сіль, водночас вона видобувається в родовищах, де в солі є речовини, що містять сірководень, або такі речовини. Містить 74 різновиди натуральних мінеральних з'єднань, зокрема фтор, багата йодом, калієм, сірим, залізом та іншими мікроелементами. Не відкладається в суглобах (що істотно знижує ризик захворювання суглобів і відкладення солей).

Властивості Гімалайської солі

Користь від неї така, що вона підсилює перистальтику кишківника, діють як легке проносне та стимулює кишківника. Також, через багату природну суміш чорна сіль на смак менш солона та корисніша. За властивостями вона подібна до соєвого соусу — багата на речовини, які діють в організмі подібно до ферментів, що поліпшують травлення.
Внаслідок проведених досліджень, спростоване наявне зараз уявлення багатьох дослідників і народних цілителів про існування в природі різних причин, що обумовлюють одне і те ж те саме терапевтичне наслідок — високу біологічну активність і широкий спектр лікувальних властивостей різних видів "живих" вод. На підставі нововиявлених фактів, вперше вірогідно встановлено, що причина високої біологічної активності всіх відомих зараз різновидів "живих" вод насправді одна й та ж — це незвичайне електронодонорне фізико-хімічне стан цих вод, зумовлений негативним значенням їхнього окисно-відновного потенціалу (ВП, Ph, редокс — потенціал).
Всі рекорди масового довголіття й чудового здоров'я зазначаються тільки в тих районах нашої планети, де люди систематично вживають високо насичену вільними електронами "живу" воду.
Вода, збагачена чорною гімалайською сіллю, робить воду «живою», активує імунну систему організму, всі його захисні фізіологічні механізми. Навіть двотижневе вживання води з додаванням гімалайської солі відновлює ДНК. Тибетські ченці, що живуть у важких умовах високогір'я, щоранку починають із вживання чашки зеленого чаю з додаванням гімалайської солі.

Гімалайська сіль — мінерал зазвичай бурувато-рожевого кольору. Чорна сіль може мати й інші відтінки кольору — забарвлення залежить від мінералів і заліза, що містяться в ній. Зазвичай він продається у формі порошку.
Запах чорної солі специфічний, схожий на запах звареного вкруту яєчного жовтка. Під час термооброблення темніє. Застосовується як замінник кухонної солі.
Загалом, цю приправу додають для надання характерного запаху свіжим салатам, які називаються в індійській кухні чаат. Також додають у супи, гарніри, закуски, соуси, овочеві паштети, додають у фруктові салати та в підсмажені горіхи як у процесі приготування, так і в готові страви. У поєднанні з меленим чорним перцем вживається під час лікування запорів, газоутворення та втрати апетиту. У поєднанні з насінням аджвайну застосовують для усунення наслідків важких харчових отруєнь.
Перевагою є властивість чорної солі регулювати травлення, не затримуючи воду в організмі, оскільки вміст NaCl у неї нижчий, ніж у звичайній кухонній солі. Надає невеликий послаблювальний вплив. В Індії цей мінерал входить до "домашньої аптечки".

Спосіб застосування:

мікрощіпка (на кінчику ножа) на 0,5-1 склянка води. У день можна випивати 1-3 склянки.
Можна додавати в будь-які напої, салати, закуски тощо.

Купити Сіль Гімалайську ви можете в нашому інтернет-магазині

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Вага0.2 г
Користувальницькі характеристики
УпаковкаПакет з крафт-паперу
Інформація для замовлення
  • Ціна: 60 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner